Hotel Excelsior Hotel Downtown (ex Holiday Inn Downtown) 4*



Descriere hotel

Hotelul Excelsior Hotel Downtown (ex Holiday Inn Downtown) 4* este situat pe bulevardul Al Rigga, în centrul districtului Deira din Dubai. Aeroportul Internaţional Dubai şi   Centrul Internaţional de Convenţii se afla la doar 10 minute de mers cu masina. In apropierea hotelului se gasesc mai multe malluri, printre care Al Ghurrair Mall, City Center Mall şi Hamarain Shopping Center. Hotelul cu 139 de camere apartine lantului hotelier Holiday Inn Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Excelsior Hotel Downtown (ex Holiday Inn Downtown) 4* dispune de urmatoarele servicii si facilitati: piscină în aer liber, terasă la soare, parcare gratuita fara rezervare, internet prin cablu contra cost 60 AED/zi, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), bar, mic dejun în cameră, ziare, seif, lift, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, încălzire, zonă pentru fumători, club de noapte/DJ, baie turcească/baie de aburi, masaj, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, biliard, room service,  serviciu de transfer (gratuit), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lustruire pantofi, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator,  salon de frumuseţe, facilităţi VIP în cameră. 

Camere hotel

Camerele  sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Au mobilier modern şi o baie privată cu uscător de păr şi halat de baie. Unele camere au ferestre mari cu vedere panoramică la oraş.

Masa hotel

Mic dejun.