Hotel Holiday Inn Bur Dubai 4*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Bur Dubai 4* este situat in cartierul ambasadelor din Dubai, la cativa pasi de Centrul comercial Burjuman si la 15 minute de mers cu masina de Aeroportul Internaţional Dubai. Restaurantul Anwar serveşte preparate internaţionale, in timp ce pub-ul tradiţional englezesc Two Guiness ofera bere. Hotelul face parte din lantul hotelier  Holiday Inn Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, aer condiţionat, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă la soare, bar, restaurant, mic dejun în cameră, cafenea, bufet pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, snack bar, pranz la pachet, room service, bar la piscină, transfer aeroport contra cost, WiFi gratuit, închirieri auto, parcare gratuit fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, magazine,  salon de frumuseţe, vestiare, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, business centre, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, bilete la atracții sau spectacole, spa și centru de wellness, masaj, cameră de aburi, sală de fitness, sauna,  piscină în aer liber, sezlonguri, prosoape de piscină, umbrele de plajă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, radio, birou, seif, mini bar, telefon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei,  fier de călcat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si  canale prin satelit/cablu, canapea, serviciu de trezire, fierbător electric, uscător de haine, jocuri și puzzle-uri, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă, toaleta, uscător de păr.

Masa hotel

Mic dejun.