Hotel Holiday Inn Al Barsha 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Al Barsha 4* se afla pe autostrada Sheikh Zayed Road, la 5 minute de mers pe jos de complexul comercial Mall of the Emirates si de complexul Ski Dubai. In apropiere se mai afla si parcul tehnologioc Dubai Media & Internet City, zona economica libera Jebel Ali si campusul Knowledge Village. Zona Al Barsha este vizitata pentru shopping, aici aflandu-se magazinele de imbracaminte ale unor marci de lux. Trei  restaurante si doua baruri  servesc preparate din diverse gastronomii de la cea thailandeza si indiana, la cea araba.  La unul din baruri puteti urmari evenimente sportive live.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Holiday Inn Al Barsha 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, lift, ziare, seif, transfer de la/la aeroport (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă,  piscină în aer liber (deschisă tot anul), săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, centru de afaceri, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale (la cerere), meniu pentru copii, room service, pranz la pachet, zonă pentru fumători, închirieri auto, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, birou de turism, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, divertisment de seară, animatori, club de noapte/DJ, karaoke, biliard, darts, sală de fitness, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi.

Camere hotel

Cele 309 camere elegante au decoruri moderne cu detalii arabe traditionale, mini baruri si aparate pentru prepararea ceaiului si cafelei.


Masa hotel

Mic dejun.