Hotel Fortune Grand Hotel 4*



Descriere hotel

Hotelul Fortune Grand Hotel 4*  este situat în centrul oraşului Dubai, la mai puțin de 4 km de centrul oraşului Deira. Hotelul se afla in apropierea principalelor centre comerciale, iar Centrul expoziţional World Trade Center  şi Aeroportul Internaţional Dubai sunt la 15 minute de mers cu maşina. Oaspetilor li se oferă o varietate de opţiuni culinare internaţionale, restaurantul indian, cu programe de divertisment live şi un restaurant deschis non stop. Langă piscina se poate lua masa în aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Fortune Grand Hotel 4* dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, parcare gratuita cu rezervare, WiFi gratuit in intregul hotel, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, bar, snack bar, încălzire, lift, seif, ziare, magazine, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, room service, pranz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră.

Camere hotel

Camerele sunt mobilate modern, decorate în culori neutre si sunt dotate cu mini baruri si bai proprii. Unele camere au zone de relaxare separate, echipate cu TV cu ecran plat.

Masa hotel

Mic dejun.