Hotel Emirates Grand 4*



Descriere hotel

Hotelul Emirates Grand 4* se afla situat in Dubai, in centrul cartierului comercial, langa Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume), si foarte aproape de Centrul Financiar International din Dubai, World Trade Center Dubai si Dubai Mall (cel mai mare mall din Orientul Mijlociu).
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o sală de sport ultramoderna, un teren de tenis, un centru de wellness care include o saună, o cadă cu hidromasaj şi o baie cu aburi.




Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor un centru de fitness, centru de afaceri, sali pentru conferinte, aer conditionat in zonele publice ale hotelului, room service, schimb valutar, lift, acces internet wireless, inchiriere calculatoare, parcare gratuita, restaurant si piscina exterioara.


Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, halate de baie, papuci, aer conditionat, TV cu ecran LCD, telefon, seif, chicineta complet echipata, DVD player, acces la internet, facilitati pentru preparare ceaiului si a cafelei, mobilier modern, pat king size, servicii spalatorie, room service (24 ore), facilitati business si mini-bar.


Masa hotel

Mic Dejun.