Hotel DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5*



Descriere hotel

Hotelul DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5* este situat pe Insula Marjan, langa zona Al Hamra din Ras al Khaimah, la 5 minute de mers cu maşina de centrele comerciale  Al Hamra Mall şi Al Hamra Village si la 25 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Ras Al Khaimah. Complexul care apartine lantului hotelier Doubletree by Hilton detine o sala elegantă Jasmine Ballroom, cu o capacitate de până la 350 de persoane, care poate fi partajata în 3 săli de conferinţe separate, cu  o zonă spaţioasă de primire la intrare. Hotelul ofera un centru de fitness şi 5 piscine cu temperatură controlată, dintre care 2 piscine pentru copii, 2 centre spa cu saună,  jacuzzi, inclusiv un centru spa doar pentru femei, cu piscină interioară, lounge de relaxare, salon de beauty şi cafenea. Optiunile d eluat masa cuprind 14 restaurante şi baruri, inclusiv un local deschis pe tot parcursul zilei, 4 restaurante tematice, un bar pe acoperiş, baruri la piscină, salon şi club de noapte. Atractia principala a complexului este un club al copiilor  cu zone cu jocuri de tip arcade pentru copiii mai mari, precum şi un loc de joacă în aer liber. In zona Pirate Boat Aqua Zone sunt disponibile tobogane cu apă pentru întreaga familie. Aici exista cea mai mare barcă Tarzan din Orientul Mijlociu, dotată cu 2 trambuline, 2 scanduri de sărituri, dintre care cea mai înaltă  este de 4,2 metri, tobogan și un leagăn mare din funie. Zona de plaja privata cu nisip alb  are 450 de metri lungime.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit in zonele publice si contra cost in camere, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, room service, bar, pranz la pachet, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, restaurant bufet, bar la piscină, restaurant a la carte, parcare gratuita fara rezervare, magazine, închirieri auto, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, zonă de plajă privată cu acces direct, gradina, piscină infinită incalzita in aer liber cu zona de mica adancime, tobogane acvatice, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, masaj, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, serviciu de secretariat, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu zilnic de menaj, spalatorie/curatatorie chimica, presă pentru călcat pantaloni, lustruire pantofi, serviciu de calcat, babysitting/servicii pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, zonă de joacă interioara, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, teren de tenis, teren d egolf la maxim 3 km, biliard, tenis de masa, aqua park, sporturi nautice, scufundari, snorkelling, pescuit, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară.  Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Camerele spatioase cu decor elegant detin: aer conditioant, seif, telefon, minibar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, fier de calcat, balcon, birou, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, fierbator electric, statie de incarcare iPod, mobilier de gradina, apa imbuteliata, acces la piscina, terasa, WiF icontra cost, baie cu cada/dus, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun