Hotel Cristal Abu Dhabi 4*



Descriere hotel

Hotelul Cristal Abu Dhabi 4* se află în cartierul de afaceri din Abu Dhabi, langa centrul comercial Medinat Zayed si strada Electra, la mai putin de 5 minute de zonele comerciale si de agrement importante. Restaurantul Gems serveşte preparate internaţionale  tip bufet, dar şi a la carte. Cafeneaua Blendz aflată în lobby  oferă ceai şi cafea proaspătă, gustări uşoare şi produse de patiserie. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, birou de turism, cameră de bagaje, schimb valutar, serviciu de concierge, aer condiţionat, lift, seif, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit in zonele publice si in camere, internet prin cablu gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, teren de golf  la maxim 3 km, biliard, darts, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, camere izolate fonic, cameră cu facilităţi antialergice, magazine, transfer la aeroport contra cost, pranz la pachet, room service, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, terasă, piscină pe acoperiș, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară  deschisă tot anul, cameră de aburi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare suita decorata in culori calde are mobilier din lemn de culoare inchisa, aer conditionat, TV cu canale prin satelit, seif, minibar, telefon, fier de calcat, radio, birou, zona de relaxare, canapea, izolare fonica, fierbator electric, baie cu dus/cada, articole de toaleta gratuite, halate de baie, uscator de par, papuci. 

Masa hotel

Mic dejun