Hotel Citymax Bur Dubai 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Citymax Bur Dubai 3* este situat in cartierul istoric Bur Dubai renumit pentru shopping si atractii turistice,  la mai putin de 1 km de Dubai Creek, la 10 minute de mers pe jos de Centrul Comercial Burjuman, in apropierea pietelor si bazarurilor souk din zona si la 3 km de World Trade Centre. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, WiFi gratuit, seif, ziare, lift, aer condiţionat, camere de familie, camere pentru nefumători, fax/copiator, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, darst, biliard, bar, cafenea, room service, automat gustari si bauturi, mic dejun în cameră, bar la piscină,  sala de fitness, piscină pe acoperiș, spălătorie/curăţătorie chimică. Animalele de companie nu sunt acceptate. 


Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, birou, seif, telefon, TV cu ecran plat si  canale prin cablu, WiFi gratuit, serviciu de trezire, fier de calcat, frigider, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun.