Hotel Bab Al Qasr 5*



Descriere hotel

Hotelul Bab Al Qasr 5* se afla la 5 km de Qasr al-Hosn si la 6 km de centrul comercial Al Wahda. Aeroportul internaţional din Abu Dhabi este la 34 de km distanta.  Acest hotel care face parte din lantul hotelier Millennium Hotels detine  677 camere, apartamente și reședințe, o piscina in aer liber deschisa  pe tot parcursul anului, terasă la soare si mai multe optiuni de luat masa de la mese de semnătură, la restaurantul peruvian și latino american Limo. Cafeneaua hotelului ofera savoarea cafelei arabe autentice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, închirieri auto, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, cafenea, room service, pranz la pachet, livrări de alimente contra cost, bar la piscină, camere de familie, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge,  serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, serviciu de secretariat, zona d eplaja privata cu acces direct, terasă la soare, piscină infinită in aer liber,   spa și centru de wellness, sala de fitness, masaj, lounge Spa/zonă de relaxare. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele si suitele decorate in stil contemporan, cu influențe arabe și elemente marocane sunt dotate cu:  ferestre din podea pana in tavan, minibaruri, aparate pentru prepararea ceaiului/cafelei, aer conditionat, fiare de calcat, birouri, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, izolare fonica, fierbatoare electrice, WiFi gratuit, bai cu dus/cada, uscatoare de par, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci.

Masa hotel

Mic dejun