Hotel Auris Inn Al Muhanna 4*



Descriere hotel

Hotelul Auris Inn Al Muhanna 4* se afla la 3,5 km de Mall of the Emirates, la 8 km de Ibn Battuta Mall si la 23 de km distanta de Aeroportul Internațional Al Maktoum, in districtul Tekom din Dubai, impanzit  cu magazine de lux. Oaspeții pot lua masa la restaurantul hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Auris Inn Al Muhanna 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), recepţie deschisă non stop, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat, restaurant (bufet), room service,  restaurant (a la carte), WiFi gratuit, zonă pentru fumători, ziare, seif, lift, magazine, minimarket propriu, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, schimb valutar, serviciu de vsnzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, terasă la soare, masaj, sală de fitness, parcare gratuita cu rezervare, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, spălătorie, curăţătorie chimică.
 

Camere hotel

Cele 145 de camere au in dotare aer condiționat, TV cu ecrane plate cu canale prin cablu, fierbătoare electrice, uscătoare de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere au si zone de relaxare.

Masa hotel

Mic dejun.