Hotel Arabian Park Hotel 3*



Descriere hotel

Hotelul Arabian Park Hotel 3* este situat in cartierul Bur-Dubai, in apropierea centrului comercial Wafi City, a parcului de distractii pentru copii Wonderland si a delfinariului din Dubai. Pana la aeroportul din Dubai sunt 15 minute de mers cu masina. Hotelul a fost construit in anul 2006 si are 7 etaje cu un total de 318 camere cu vederea spre spatiul exterior verde: 200 standard room (fara balcon, 20 mp, maxim 2+1 persoane), 26 Superior Room Balcony (cu balcon, 35 mp, maxim 2+1 persoane). Exista 4 connected room.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.
Hotel economic recomandat oamenilor de afaceri si pentru vacante de budget redus. Este amplasat departe de strazile principale, dar acest lucru nu constituie un impediment privind transportul.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Arabian Park Hotel 3* ofera oaspetilor sai restaurante cu bucatarie orientala si internationala, baruri, spalatorie, centru business, schimb valutar, camera pentru bagaje, 2 sali pentru intalniri, parcare, internet (contra cost), tranfer pana la plaja publica (2 ori/zi) si transfer pana la centru Spa Wafi City.
Relaxare si sport: Gratuit: sala de fitness, piscina exterioara si jacuzzi.
Copii: piscina si baby cot (la cerere).
Plaja: Pana la plaja publica Jumeirah Beach Park sunt 20 de minute de mers cu masina. Transfer pana la plaja publica si centrul SPA Wafi City.

Camere hotel

Camerele hotelului Arabian Park Hotel 3* dispun de cada, foehn, telefon, TV prin satelit, Aer Conditionat, fier de calcat la cerere (gratuit), set pentru ceai si cafea, minibar (contra cost), balcon (nu la toate camerele), servicii de calcat pantaloni (la cerere - contra cost), internet (contra cost), room service (24 ore).

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.
Pensiune Completa.