Hotel Al Barsha Apartments by Mondo 3*



Descriere hotel

Hotelul Al Barsha Apartments by Mondo 3* este situat la cativa pasi de Mall of the Emirates, Media City, Palm Jumeirah, Souk Madinat si la aproximativ 15 minute de World Trade Center din Dubai. Acest hotel are piscina pe acoperis, sala de fitness, sauna si apartamente elegante si confortabile.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: aer condiţionat, lift, camere de familie, terasă, piscină în aer liber, masaj, pachete spa/wellness, sauna, sala de fitness, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in camere, livrări de alimente, mic dejun în cameră, parcare gratuita fara rezervare, transfer aeroport contra cost, închirieri auto, bilete pentru transport în comun contra cost, bilete la atracții sau spectacole contra cost, teren de golf  la maxim 3 km, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, camere pentru nefumători. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare apartament este prevazut cu: aer conditionat, balcon, telefon, seif, TV cu ecran plat si canale prin cablu/satelit, WiFi gratuit, fier de calcat, zona de relaxare, canapea, zona de luat masa, fierbator electric, apa imbuteliata, uscator de rufe, chicineta, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat, ustensile d ebucatarie, cuptor, plita electrica, prajitor de paine, pahare de vin, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun