Hotel Solbad Altein 3*



Descriere hotel

Hotelul Solbad Altein 3* este amplasat intr-o zona centrala si linistita, intre cele doua lacuri din statiunea Arosa, la cateva minute d emers pe jos de gara si de telecabina Weisshorn.  In timpul iernii, copiii cu varsta sub 17 ani au incluse în tarif lecții de schi și snowboarding la o școală din apropiere. Sunt accesibile, de asemenea, trasee montane bine întreținute. Oaspetii care se cazeaza mai mult de doua nopti au incluse in tarif lecții la Școala elvețiană de schi și snowboarding pentru copiii cu vârsta sub 17 ani.  In timpul verii, oaspeții beneficiaza de cardul Arosa, care include mai multe oferte speciale, cum ar fi folosirea gratuită a tuturor telecabinelor și a autobuzului regional, închirierea gratuită a bărcilor, precum și acces gratuit la zona de plaja Untersee și la traseul de franghie. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: lift, seif, incalzire, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon TV, vanzare permise de schi, depozit de schiuri, grădină mobilata, terasă la soare, zonă de picnic, șemineu în aer liber, cameră de bagaje, vestiare, bar, automat bauturi, restaurant, cafenea, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, pranz la pachet, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, WiFi gratuit, parcare contra cost cu rezervare, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, spa și centru de wellness, masaj, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness, cameră de aburi, umbrele de plajă, sezlonguri, teren de tenis , echipament de tenis, tururi cu bicicleta, sporturi nautice, mini golf, drumeţii, darts, tenis de masă, biliard, schi, teren de golf la maxim 3 km. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: seif, incalzire, telefon, balcon, birou, canapea, WiFi gratuit, baie cu dus, uscător de păr, toaleta.

Masa hotel

Demipensiune.