Hotel Laaxerhof 4*



Descriere hotel

Hotelul  Laaxerhof 4* este situat in pitoreasca zona alpina elvetiana Laax-Muschetg, la 77 de km distanta de Aeroportul St Gallen-Altenrhein. Langa hotel se afla o scoala de schi. La restaurantul hotelului sunt servite preparate locale si internationale. In timpul verii oaspetii pot face drumetii si ciclism.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, schimb valutar, bancomat, camera de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, salon de frumusete, babysitting/supraveghere copii, jocuri, puzzle-uri, parcare contra cost fara rezervare (15 CHF/zi), transfer la aeroprot contra cost, zona pentru fumatori, incalzire, lift, camere de familie, camere pentru nefumatori, ziare, suita nuptiala, magazin de suveniruri/cadouri, room service, bar, restaurant, meniu pentru copii, mic dejun in camera, meniuri speciale la cerere, sali de conferinte si petreceri, fax/copiator, gradina mobilata, terasa, scoala de schi, depozit de schiuri, acces direct la partiile de schi, vanzare permise de schi, piscina interioara, masaj, solar, sauna, jacuzzi, biblioteca, ciclism, tururi de mers pe jos, tenis de masa, teren de golf la maxim 3 km, loc de joaca, schi. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera/suita detine: zona de relaxare, radio, mini bar, seif, telefon, WiFi gratuit, balcon, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin cablu, birou, canapea, baie cu dus/cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par, halate de baie, toaleta.

Masa hotel

Demipensiune.