Hotel Hard Rock Davos 4*



Descriere hotel

Hotelul  Hard Rock Davos 4* este amplasat central in statiunea Davos, la doar 100 de metri de telecabina Schatzalp, la 400 de metri de stadionul de hochei pe gheata Vaillant Arena si la 10 minute de mers pe jos de gara Davos-Platz și de telecabina Jakobshorn. Zona spa spatioasa se desfasoara pe o suprafata de 1.000 metri patrati si dispune de piscina interioara, baie d eaburi, sauna, sala de fitness si piscina Kneipp.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: gradina, terasa la soare, receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, serviciu de concierge, incalzire, lift, seif, ziare, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere pentru nefumatori, camere de familie, camere izolate fonic, transfer la aeroport contra cost, salon TV, magazine, suita nuptiala, facilitati VIP in camere, salon de frumusete, magazine de suveniruri/cadouri, bar, restaurant, room service, pranz la pachet, mic dejun on camera, acces direct la partia de schi, depozit de schiuri, castroane pentru animalele de companie, fax/copiator, sali de conferinte/petreceri, bilete pentru transport in comun, parcare contra cost cu rezervare (25 CHF/zi), WiFi gratuit, serviciu zilnic de menaj, spalatorie/curatatorie chimica, presa pentru calcat pantaloni, lustruire pantofi, serviciu de calcat, muzica live, curs de gatit, curs pentru cultura locala, tururi de ciclism, tururi de mers pe jos, seri de film, drumetii, schi, teren de golf la maxim 3 km, inchiriere biciclete, bilete la spectacole, spa si centru wellness, sauna, sala de fitness, piscina interioara, cada cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, sesiuni de yoga. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: telefon, seif, balcon, incalzire, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, ventilator, radio, baie cu dus, halate de baie, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune