Hotel Sunny Days Palma de Mirette Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Sunny Days Palma de Mirette Resort & Spa 4* se afla la 3 km de centrul statiunii Hurghada si la 10 km de Aeroportul Internaţional  Hurghada. Complexul hotelier detine o zona de plaja privata la Marea Rosie, o piscina tip laguna, 12 magazine si un centru de scufundari. Serile, gazdele organizeaza spectacole cu tematica orientala, dans oriental, dans tanowara si muzica live. Oaspeţii pot fuma narghilea în Colţul Oriental. Restaurantele servesc preparate din fructe de mare, pizza şi specialităţi  internaţionale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, ziare, închirieri auto, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit in zonele publice, bar, restaurant, bar la piscină, room service, pranz la pachet, meniu pentru copii, cafenea, snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, zonă de picnic, minimarket, zonă pentru fumători, magazine, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, săli de conferinţă şi petreceri, business centre, fax/copiator, spălătorie, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, șemineu în aer liber,  zonă de plajă privată cu acces direct, gradina mobilata, terasă, babysitting/servicii pentru copii, piscină pentru copii, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, aerobic, bingo, muzica live, teren de tenis, echipament de tenis, aqua park, divertisment de seară, biblioteca, karaoke,  sporturi nautice, animatori, snorkelling, scufundări, darts, tenis de masă, biliard, spa și centru de wellness, masaj, cameră de aburi, sală de fitness, sauna, piscină cu apa sarata în aer liber, jucării pentru piscină, prosoape de piscină, șezlonguri, umbrele de plajă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, încălzire, balcon, birou, seif, mini bar, telefon, TV cu canale prin satelit, serviciu de trezire, terasa, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite, toaletă.

Masa hotel

All Inclusive.