Hotel Sharm Holiday 4*



Descriere hotel

Hotelul Sharm Holiday 4* se afla la 24 km de Parcul National Ras Muhammad si la 20 de minute de mers cu masina de  Aeroportul International Sharm el-Sheik. Complexul ofera activitati sportive si de relaxare pe terenurile de tenis si squash si un club de fitness cu sauna si cada cu hidromasaj.  Optiunile de luat masa sunt reprezentate de 2 restaurante cu preparate a la carte si tip bufet si 3 baruri in lobby, la plaja si la piscina. Exista si cabane in stil beduin. Se pot face scufundari si snorkelling.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sharm Holiday 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, camere pentru nefumători, camere de familie, salon de frumuseţe, seif, magazin de suveniruri/cadouri, 3 baruri, 2 restaurante, room service, centru de afaceri, săli de conferinte, fax/copiator, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, magazine, schimb valutar, cameră de bagaje, curăţătorie chimică, spălătorie, aqua park, animatori, zonă de plajă privată, squash, scufundări, darts, karaoke, tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, teren de tenis, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi.

Camere hotel

Cele 289 de camere  spațioase dispuse in jurul piscinei in aer liber au aer condiționat, TV prin satelit, mini baruri, balcoane sau terase cu vedere la piscina si la gradini, iar unele au vedere si la Muntii Sinai.

Masa hotel

All Inclusive.