Hotel Serenity Makadi Heights 5*



Descriere hotel

Hotelul Serenity Makadi Heights 5* este situat pe o plajă privată. Hotelul Serenity Makadi Heights este un complex în stil marocan, aflat la 38 de km sud de Hurghada. Acesta oferă cazare de 5 stele, cu vedere spre Marea Roşie, 5 piscine şi 7 restaurante. Toate camerele complexului au un balcon mare cu vedere spre piscina - lagună sau spre mare. Camerele au mobilier modern din lemn şi sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiţionat şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.
Hotelulul Serenity Makadi Heights 5* este amplasat la 32 de km de aeroport, la 35 de km de centrul orasului Hurghada, in golful Makady Bay, pe malul marii.
Hotelul a fost construit in anul 2007. Hotelul este alcatuit din cladirea principala de 3 etaje, un complex de corpuri de 2, 3 si 5 etaje unite intre ele si 2 vile de 2 etaje.
Hotelul dispune de 568 camere: 434 standard room (doar vedere in spate, max. 3+1 pers., 35-47 m²), Deluxe Room (sea side, pool, vedere la gradina, 47 de m patrati), Executive Suite Sea View, Family Room si Villa.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, America Express.
Hotelul nu accepta animalele de companie.
Comentariul nostru:
Este hotel in stil marocan care reda atmosfera specifica acestuia. Dispune de un teritoriu frumos si camere confortabile. Complexul este recomandat tinerilor si familiilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Serenity Makadi Heights 5* ofera turistilor sai 6 restaurante (4 a la carte -  contra cost), 5 baruri, 7 piscine exterioare (una cu incalzire pe timp de iarna, 2 cu apa de mare), o sala de conferinte (avand capacitatea de 70 de persoane - contra cost), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), comanda taxi, internet (contra cost), parcare (gratuit), medic la cerere (contra cost), coafor (contra cost), magazine, schimb valutar si o linie de autobuz pana in oras (la comanda - contra cost).
Relaxare si sport: Gratuit: aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, jacuzzi (in piscina exterioara), sala fitness, teren tenis (nocturna contra cost), mini-golf, tenis de masa, darts, bocce, discoteca (bauturile contra cost) si program de animatie.
Contra cost: biliard, sauna, masaj, baie cu aburi, fotbal de masa, inchiriere rachete tenis si un centru de diving.
Copii: Hotelul este dotat cu o piscina pentru copii (fara incalzire), loc de joaca, scaunele speciale pentru copii in restaurant, club pentru copii (5-12 ani), bona (la cerere cu 24 ore inainte - contra cost) si baby cot (la cerere la receptie - gratuit).
Plaja: Plaja hotelului este privata. Pe plaja exista corali si un ponton. Se recomanda incaltaminte speciala. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele de plaja sunt oferite gratuit.
La piscina: umbrelele, sezlongurile sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hoteluilui dispun de: dus, foehn (in camera, gratuit), mini-bar (contra cost), seif (in camera, gratuit), aer conditionat centralizat (setat doar pentru racire), TV prin satelit, telefon, balcon sau terasa (nu la toate camerele), pardoseala este cu gresie, room service (contra cost), curatenie in camera se efectueaza zilnic iar schimbarea lenjeriei se face zilnic si este la cerere.

Masa hotel

All Inclusive.
Ultra All Inclusive.