Hotel Albatros Aqua Blu Resort (ex. Sea World Resort) 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Albatros Aqua Blu Resort (ex. Sea World Resort) 4* se afla la numai 9 km de Aeroportul Hurghada si la 20 de minute de mers cu masina de centrul orasului. Acesta ofera 2 piscine in aer liber incalzite, 9 tobogane acvatice si un centru spa si wellness. Exista mai multe optiuni de luat masa, cum ar fi Restaurantul Le Marche cu specialitati egiptene, precum si mai multe baruri. Oaspetii dispun de numeroase activitati sportive si de agrement cum ar fi scufundarile, plimbarile cu camila sau voleiul pe plaja. Marea Rosie se afla la 1 km distanta de hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, incalzire, transfer la aeroport contra cost, seif, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, zonă de plajă privată, terasă la soare, grădină, restaurant bufet, bar, snack bar, restaurant a la carte, bar la piscină, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, room service, automat bauturi si gustari, închirieri auto, piscină incalzita în aer liber,  tobogane acvatice, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sala de fitness, magazine, zonă pentru fumători, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, /salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, bancomat, schimb valutar, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, serviciu de secretariat, divertisment de seară, animatori, club de noapte/DJ, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, sporturi nautice, snorkelling, windsurfing, scufundari, mini golf, ciclism, tenis de masă, biliard, teren de tenis.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, telefon, seif, minibar, ventilator, incalzire, TV cu canale prin satelit/canale prin cablu, intrare privata, fierbator electric, WiFi gratuit, baie cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator d epar, cada cu hidromasaj.

Masa hotel

All Inclusive.