Hotel Parrotel Aqua Park Resort (ex Park Inn by Radisson Sharm El Sheikh Resort) 4*



Descriere hotel

Hotelul Parrotel Aqua Park Resort (ex Park Inn by Radisson Sharm El Sheikh Resort) 4* este situat la 17 km de Golful Naama si la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm el Sheikh. Oferta acestui hotel este foarte generoasa: un superb parc acvatic cu 25 de tobogane, doua restaurante, diferite piscine din care una cu valuri si lazy river. Restaurantul Aqua Piper oferă preparate internaționale, care pot fi servite și pe terasa sa cu vedere la  grădină. De asemenea, oaspeții pot trăi o experiență culinară autentică într-un cort beduin, urmată de cocktailuri exotice la unul dintre barurile de pe plajă sau de la piscină. Centrul spa de lux are băi turcești, căzi spa şi saune. Sala de fitness este dotată cu echipament cardio de ultimă generație, iar hotelul are şi un club pentru copii, care oferă o gamă largă de activități distractive. Hotelul face parte din lantul hotelier Park Inn by Radisson. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Parrotel Aqua Park Resort (ex Park Inn by Radisson Sharm El Sheikh Resort) 4* dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, scufundări, snorkeling,  sporturi nautice, aqua park, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, teren de joacă pentru copii, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), Wi-Fi gratuit in zonele publice, room service, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie.

Camere hotel

In camerele luminoase se îmbină decorul arab cu facilitățile moderne cum ar fi:  TV prin satelit, Aer Conditionat, balcon si baie cu articole de toaletă de marcă.

Masa hotel

All Inclusive