Hotel Bellagio Blue Resort & Spa (former Panorama Bungalows Resort) 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Bellagio Blue Resort & Spa (former Panorama Bungalows Resort) 4* se afla situat la 30 km de aeroport din Hurghada, in centrul statiunii El Gouna, pe malul lagunei. Hotelul a fost construit in anul 2004, este alcatuit din cladirea principala de 1 etaj (doar receptia) si un complex de bungalow-uri de 1 etaj si 4 corpuri de 3 etaje.
Hotelul are un numar total de 152 de camere.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa si MasterCard.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Hotelul Panorama Bungalows Resort 4* se afla situat in centrul statiunii El Gouna, fiind recomandat atat familiilor cat si tinerilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant, 3 baruri, piscina exterioara (cu incalzire pe timp de iarna), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), coafor (contra cost), comanda taxi (contra cost), parcare (gratuit), internet si magazine.
Relaxare si sport: Gratuit: sala fitness, tenis de masa, volei pe plaja, polo pe apa, darts si program animatie (1-2 ori pe saptamana).
Contra cost: sauna, masaj, baie cu aburi, biliard, jacuzzi, centru diving, canoe, windsurfing si kitesurfing.
Copii: piscina pentru copii (cu incalzire pe timp de iarna), loc de joaca, scaune pentru copii in restaurante si baby cot (la cerere la receptie, gratuit).
Plaja (2 plaje): Lagoon Beach (privata) si Zeytouna. La plaja (privata): umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit, iar la piscina: umbrelele sezlongurile si saltelele sunt oferite de asemenea gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus sau cada, foehn (gratuit), mini-bar (contra cost, aprovizionat), seif (gratuit), Aer Conditionat individual, TV satelit, telefon, ceainic, balcon sau terasa (nu la toate camerele), pardoseala - gresie si room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

 

Masa hotel

All Inclusive.