Hotel Otium Aloha 4*



Descriere hotel

Hotelul Otium Aloha 4* se afla la 4 km de centrul statiunii Sharm El Sheikh, la 7 km de Golful Naama si la 18 km sud de Aeroportul International Sharm El Sheikh. In imediata apropiere se gaseste parcul acvatic al hotelului partener Otium Amphoras unde accesul oaspetilor este gratuit.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, incalzire, seif, WiFi contra cost, bar, bufet pentru copii, restaurant bufet, room service, pranz la pachet, magazine, închirieri auto, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, parcare gratuita fara rezervare, piscină în aer liber, grădină, zonă de plajă privată, acces imediat la plajă, terasă, sală de fitness, sauna, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, aqua park,  divertisment de seară, animatori, biliard, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, scufundări, snorkelling, darts. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, balcon, minibar, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, apa imbuteliata, baie cu dus/cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par.

Masa hotel