Hotel Minamark Beach Resort 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Minamark  Beach Resort 4* este situat la 6 km de aeroportul din Hurghada, in centrul orasului, pe malul marii. Hotelul Minamark 4* a fost deschis in anul 1999, iar corpul nou de 3 nivele in anul 2010.
Hotelul este compus dintr-un complex de cladiri a cate 3 nivele cu un total de 300 de camere: 276 standard room (unele camere au vedere in spate, max. 2+2 persoane, 20 mp, un singur pat suplimentar). Exista camere Suite si Superior room.Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.
Hotelul nu accepta cazare cu animale de companie. Comentariul nostru: Un hotel cu amplasarea favorabila in centru orasului. Recomandat pentru vacantele tinerilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Minamark Beach Resort 4* ofera oaspetilor sai 3 restaurante (un restaurant a la carte), 3 baruri, piscina exterioara (fara incalzire), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), medic la solicitare, coafor (contra cost), magazine, internet (contra cost) iar internetul Wi - Fi (in lobby - gratuit). Relaxare si sport: Gratuit: aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, sala de fitnes si program distractiv. Contra cost: sauna, masaj, baie cu aburi, biliard, tenis de masa, windsurfing si centru diving. Copii: piscina (fara incalzire), loc de joaca, scaune de copii in restaurant, patut (la cerere la receptie - gratuit). Hotelul beneficiaza de plaja proprie cu nisip. Pe plaja hotelului exista si un ponton. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt oferite gratuit. Prosoapele de plaja sunt gratuite.

Camere hotel

Camerele dispun de cada sau dus, foehn, minibar (contra cost, suplimentat), seif (la receptie, contra cost), aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon, balcon (nu la toate camerele), pardoseala - gresie ceramica, room service (contra cost), curatenia in camere se face zilnic (la cerere) iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana (la cerere).

Masa hotel

All Inclusive.