Hotel Menaville Safaga 4*



Descriere hotel

Hotelul Menaville Safaga 4* este amplasat la 58 km de aeroport si la 61 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. A fost construit in anul 1991 iar ultima renovare partiala a fost facuta in anul 2010. Hotelul este alcatuit din cladirea principala de 1 etaj (doar receptie) si un complex de corpuri de 1 si 2 etaje.
Hotelul dispune de 301 camere: 144 standard room (max. 3+1 persoane, 20 m patrati), Superior Room, Suite si Bungalow-uri; 3 camere pentru persoane cu dizabilitati si connected room.
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard.
Cazare cu animale de companie este acceptata: pana la 5 kg (la cerere).
Hotelul dispune de un spatiu verde foarte mare si are multe facilitati pentru copii. In centrul medical Menaville SPA puteti beneficia de urmatoarele servicii: electroterapie, masaj, dus Charcot, bai cu hidromasaj, sala fitness, proceduri cu namol (de la inceputul lunii mai si pana la sfarsitul lunii septembrie). Hotelul este recomandat pentru familii cu copii si amatorii de wind- si kitesurfing.
 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Menaville 4* ofera turistilor 2 restaurante (1 a la carte - contra cost), 4 baruri, piscina exterioara (fara incalzire), sala conferinte (capacitate 150 persoane, contra cost), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), medic la cerere (contra cost), parcare (gratuit), comanda taxi, internet-cafe (contra cost), schimb valutar si magazine.
Relaxare si sport: Gratuit: volei pe plaja, darts (pe plaja), tenis de masa si program de animatie.
Contra cost: sala fitness, sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, centru medical Menaville SPA, teren tenis, inchiriere rachete tenis, biliard, centru diving, windsurfing si kitesurfing.
Copii: hotelul ofera o sectiune pentru copii in piscina exterioara (fara incalzire), loc de joaca, club pentru copii (4-12 ani), bona (la cerere, contra cost) si baby cot (la cerere la receptie, gratuit).
Plaja este privata cu nisip si ponton. Umbrelele, sezlongurile, saltelele, prosoapele de plaja sunt oferite gratuit iar la piscina umbrelelele, sezlongurile, saltelele sunt oferite deasemenea gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului dispun de mini-cada, foehn, mini-bar, seif (la receptie, gratuit), aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon, balcon sau terasa (nu la toate camerele), room service (contra cost), pardoseala – gresie, curatenia in camera se efectueaza zilnic iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Masa hotel

Demipensiune.
All Inclusive.