Hotel Dawar El Omda 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Dawar El Omda 4* destinat exclusiv adultilor se afla in El Gouna, regiunea Hurghada si are vedere la Marea Rosie. Plaja sa este in Golful El Gouna. Statiunea Hurghada se afla la aproximativ 22 de km. Hotelul ofera serviciu de transfer la plaja privata cu nisip de pe Insula Zeytona. Centrul oraşului Tamr Henna, cu restaurante și cafenele, se află la 4 minute de mers pe jos. Complexul apartine lantului hotelier Orascom Hotels and Development.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, birou de turism, seif, WiFi contra cost, magazine, bar, restaurant bufet, piscină în aer liber, masaj, zonă de plajă privată, terasă la soare, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, spălătorie, zonă de plajă privată, suită nupţială, camere pentru nefumători, transfer aeroport contra cost, teren de tenis, mini golf, snorkelling, echitatie, scufundări, darts, windsurfing, pescuit, teren de golf la maxim 3 km, teren de tenis.   

Camere hotel

Camerele elegante cu design oriental  au TV prin satelit, balcoane,  minibaruri şi bai  elegante cu articole de toaletă.

Masa hotel