Hotel Club El Faraana Reef Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Club El Faraana Reef Resort 4* este situat direct pe culmea Ras Um Sid, la 5 minute de mers cu masina de Golful Naama din Sharm El Sheikh. Hotelul detine o varietate de galerii comerciale, un centru spa, facilitati pentru activitati sportive, 3 piscine, plaja privata, discoteca si un restaurant cu delicioase preparate la gratar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, camere pentru nefumători, grădină, mobilier exterior, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct, bar, restaurant, pranz la pachet, salon de frumuseţe, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, WiFi contra cost, parcare gratuita fara rezervare, animatori, divertisment de seară, darts, tenis de masa, teren de tenis, scufundări, snorkelling, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, umbrele de plajă, șezlonguri, prosoape de plajă/piscină, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat,terasa, telefon, seif, mini bar, TV cu canale prin satelit, WiFi contra cost, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel