Hotel Bel Air Azur Resort 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Bel Air Azur Resort 4* este un hotel exclusiv pentru adulti situat la doar 3 km de centrul orasului Hurghada, pe tarmul Marii Rosii. Aeroportul International Hurghada se afla la numai 7 km distanta. Restaurantul Bordiehns ofera meniuri orientale tip fusion intr-o atmosfera romantica, la lumina lumanarilor. Barul de la piscina ofera o gama variata de sortimente de inghetata, iar celelalte 5 baruri servesc pe langa bauturi, gustari usoare. Oaspetii se bucura de piscinele cu apa dulce intinse pe o suprafata de 800 de mp.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Bel Air Azur Resort 4*  ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, transfer de la/la aeroport (contra cost), bancomat, facilităţi VIP în cameră, piscină în aer liber, terasă la soare, 6 baruri/snack bar, restaurant (bufet),   magazine, închirieri auto, seif, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, teren de tenis, biliard, tenis de masă, squash, zonă de plajă privată, club pentru copii, scufundări, snorkelling, animatori, divertisment de seară, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, saună.

Camere hotel

Cele 215 camere moderne sunt inzestrate cu balcoane cu vedere la zona piscinei centrale, mini baruri, TV cu canale prin satelit, masute de cafea cu scaune de rachita si uscatoare de par.

Masa hotel

All Inclusive.