Hotel Aqua Blu Sharm El Sheikh 4*



Descriere hotel

Hotelul  Aqua Blu Sharm El Sheikh 4* face parte din complexul Aqua Park City si are o promenadă de 450 de metri lungime, strajuita de cafenele si magazine. Hotelul detine restaurante tip bufet cu specific mediteranean, italienesc si asiatic, centru spa si wellness, 8 piscine in aer liber, 3 piscine pentru copii, 64 de tobogane acvatice si o zona de plaja privata,  pentru care se asigura transfer. Acest hotel face parte din lantul hotelier Pickalbatros.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, incalzire, magazine, salon TV, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, WiFi gratuit, parcare gratuita cu rezervare, bar, room service, restaurant bufet, apa imbuteliata, fructe, meniu pentru copii, bufet pentru copii, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, fax/copiator, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, piscină pentru copii, bibliotecă, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, aqua park, teren de tenis, echipament de tenis, mini golf, ciclism, tenis de masă, biliard, piscină în aer liber, tobogan acvatic, umbrele, sezlonguri, prosoape, spa și centru de wellness, sala de fitness, masaj, sauna. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer condiţionat, balcon, telefon, mini bar, seif, TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, baie cu dus, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Masa hotel