Hotel Amwaj Oyoun Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Amwaj Oyoun Resort & Spa  5*  este situat la 9 km de Aeroportul International din Sharm El Sheikh si la 20 km distanta de Naama Bay. Parcul National Ras Mohamed se afla la 40 km departare. Oaspetii pot opta pentru 8 puncte cu  diferite alimente si bauturi, restaurantul principal Onyoun si restaurantul italian Primi Piatti. Bauturi diverse serveste si Soweto Pub & Bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Amwaj Oyoun Resort & Spa  5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, teren de tenis, biliard, scufundări,  sporturi nautice, aqua park, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, teren de joacă pentru copii, animatori, club pentru copii, divertisment de seară, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, spălătorie, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, WiFi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Fiecare din cele 453 de camere este prevazuta cu balcon/terasa, zona spatioasa de sedere, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie en-suite cu telefon si cada.

Masa hotel

All Inclusive.