Hotel Ali Baba Palace 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Ali Baba Palace 4*  este situat pe malul marii, la 8 km de aeroportul din Hurghada, la 11 km de centrul orasului si este recomandat pentru vacante in familie, cu copiii si pentru amatorii de surfing.  Oaspetii pot beneficia de teritoriul a trei hoteluri: Ali Baba Beach Resort, Jasmin Village, Aladdin Beach Resort. Vis-a-vis de hotel este situat aqua parkul Titanic. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: 3 restaurante, 4 baruri, 2 piscine in aer liber (una cu incalzire pe timp de iarna), piscina interioara (cu incalzire pe timp de iarna), sala de conferinte si petreceri, spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), medic la cerere (contra cost), comanda taxi, parcare (gratuit), schimb valutar, salon de frumusete (contra cost), magazine, internet cafe, (contra cost) si o linie de autobuz pana in oras (la cerere - contra cost). Relaxare si sport: Gratuit: aerobic, aqua aerobic, polo pe apa, darts, bocce, volei pe plaja, sala fitness (+ 16 ani cu incaltaminte speciala obligatorie), teren tenis (nocturna contra cost), inchiriere rachete tenis (garantie), tenis de masa, mini fotbal, mini golf, program de animatie si discoteca (Aladdin Beach Resort, bauturile sunt contra cost). Contra cost: sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, biliard, bowling, patinoar, fotbal de masa, kitesurfing, windsurfing, centru de diving si plimbare pe camile. Copii: piscina pentru copii (fara incalzire pe timp de iarna), loc de joaca, scaunele pentru copii in restaurant, club pentru copii (4-12 ani) si babycot (la cerere la receptie - gratuit).
Plaja hotelului are nisip si un ponton. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja sunt gratuite. La piscina: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite.

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, telefon, balcon/terasa, mini bar, TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par

  

Masa hotel

All Inclusive.