Hotel Paradisus Varadero 5*



Descriere hotel

Hotelul Paradisus Varadero 5* apartine grupului hotelier Melia si este situat pe o plaja cu nisip alb ce se intinde pe cativa km,la o distanta de circa 15 km de aeroport si circa 3 km de portul "Marina Chapelin".

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Paradisus Varadero 5* dispune de 510 camere Junior, impartite in bungalow-ri pe 1 sau 2 nivele, situate in arealul gradinii tropicale. In plus, hotelul detine un restaurant principal de tip bufet, 5 restaurante a la carte cu
bucatarie italiana, caraibiana si japoneza, precum si 2 restaurante gourmet (preparate dietetice la cerere), un snack -bar (24 h) si 7 baruri. Punctul central de atractie al ansamblului hotelier il reprezinta cele 2 piscine cu bazine speciale pentru copii, terasa pentru stat la plaja si hamace (sezlonguri, umbrele si prosoape chiar si pe plaja fara costuri suplimentare). In plus, mai exista un mare centru Yhi Spa, cu sauna si jacuzzi, diverse magazine, coafor si un serviciu medical (totul contra cost). Pentru cei mici, hotelul pune la dispozitie un Babyclub (1-4 ani), respectiv un Miniclub (5-12 ani). Programele diversificate de animatie cu show-uri, muzica live si discoteca (karaoke) reprezinta o atractie in plus.

Turistilor le stau la dispozitie urmatoarele dotari: Centru fitness, tenis (3 locuri, nocturna, cursuri), canoe, caiac, hidrobiciclete, windsurf (inclusiv cursuri), navigatie, snorkeling, aerobic, volei pe plaja, biliard, tenis de masa, darts, tir cu arcul, scufundari, excursii de scufundari pentru persoane ce dispun de atestat (este necesara rezervare, echipament inclus), bananaboat si ski nautic (de 6 ori/saptamana). Contra cost: curs de scufundari, golf (pentru clientii Royal Service taxele de golf sunt incluse pentru Varadero Golf Club). Centru Yhi Spa cu sauna si jacuzzi. 
Carti de credit acceptate: MC, VI.
Extra: Taxe de golf reduse la Varadero Golf Club.

Camere hotel

Camerele Junior sunt primitoare si confortabile si dispun toate de balcon sau terasa, baie, wc, uscator de par, halate de baie, telefon, minibar, cafetiera, seif, Aer Conditionat, fier de calcat si masuta, televiziune prin satelit, precum si un living  room service 24 h. Camerele Family Junior ofera un dormitor si o baie in plus. Camerele Junior Seaview pot fi rezervate contra unui supliment.
Camerele Master Royal Service ofera in plus un jacuzzi interior, CD player, express check-in/out, room service 24 h, minibar cu bauturi premium, un restaurant pentru micul dejun, pranz si cina (a la carte), transfer de la/pana la aeroportul Varadero fara costuri suplimentare, o piscina separata si locuri rezervate la plaja, precum si taxe de golf incluse pentru Varadero Golf Club (in limita disponibilitatilor, caddy obligatoriu contra cost).
Camerele Master Royal Service Seaview pot fi rezervate contra unui supliment.

Masa hotel

All inclusive.