Hotel Melia Las Antillas 4*



Descriere hotel

Hotelul Melia Las Antillas 4* este amplasat in fata plajei Varadero, langa Delfinarium si este inconjurat de gradini cu vegetatie tropicala luxurianta strabatute de oglinzi de apa. Resortul este recomandat pentru grupuri, dar si pentru cupluri, nunti si petrecerea lunii de miere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Melia Las Antillas 4* detine urmatoarele facilitati: 4 restaurante (a la carte, bufet, gourmet), 4 baruri, sala de gimnastica, sauna, masaj, club, joc de table, piscina, tir cu arcul, tenis, poligon de tragere (cu personal asistent), servicii medicale la cerere, mini spectacole live, coafor, inchiriere masini, servicii internet, centru nautic (hidrobicicleta, catamaran, windsurfing, caiac, lectii de scufundari cu personal specializat si veste de salvare), piscina, sah gigantic, baschet, bicicleta, darts, golf, yoga, volei, sezlonguri si prosoape la piscina, discoteca, concierge.

Camere hotel

Hotelul detine 281 Junior suite spatioase si confortabile, cu balcoane si vedere la gradina sau la piscina.Camerele sunt situate in bungalow-uri si la etajele doi si trei ale cladirii principale. In dotarea camerelor exista: Aer Conditionat, baie cu cada si dus, filtru de cafea/ceai, umbrela, masa cu scaune in balcon, halat de baie, seif, mini bar asortat, paturi twin/king, fier de calcat, uscator de par, fotoliu si mini sofa in dormitor, TV satelit.

Masa hotel

All inclusive