Hotel Fiesta Americana Punta Varadero 4*



Descriere hotel

Hotelul Fiesta Americana Punta Varadero 4* este situat langa plaja din Varadero si de cel mai important port de agrement din Cuba, Marina Gaviota. In apropierea hotelului se afla si Parcul Natural Varadero.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, magazin, seif, gradina, room service, caefenea, bar, restaurant, bar la piscina, zona pentru fumatori, servicii medicale la cerere, camere pentru fumatori/nefumatori, inchirieri biciclete, WiFi, schimb valutar, spalatorie, sala de gimnastica, sala de conferinte, salon de frumusete, sauan, cada cu hidromasaj, camera de aburi, masaj, piscina pentru copii, piscina in aer liber, umbrele, sezlonguri, tobigan acvatic, club pentru copii, teatru, club de noapte, divertisment pentru copii si adulti, aerobic, volei pe plaja, handbal, tenis de masa, aqua fit, windsurfing, catamaran, hidrobiciclete, biliard, tenis, baschet, boccia, fitness.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat centralizat, balcon, ventilator, TV cu canale prin satelit, birou, terasa, seif, statie de calcat, baie cu dus/cada, ogkinda de machiaj, uscator de par, articole de toaleta.

Masa hotel

All Inclusive.