Hotel Park Split 5*



Descriere hotel

Hotelul Park Split 5*, construit în anul 1921 si reconsolidat complet în anul 2015 este un hotel traditional situat în centrul orașului Split, chiar langa celebra Plaja Bacvice. Palatul lui Dioclețian, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO se afla la 1 km distanta, iar terminalul de feriboturi, gara si statia de autobuz se gasesc la aproximativ 700 de metri. Hotelul are un centru spa & wellness, restaurant de lux, bar, terasa larga, piscina in aer liber si camere elegante si confortabile.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: grădină, terasa la soare, aer condiţionat, încălzire, ziare, lift, seif, transfer la aeroport contra cots, serviciu de transfer, zonă pentru fumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, închirieri auto, parcare contra cost (20 EUR/zi) fara rezervare, parcare pentru persoane cu handicap, stație de încărcare pentru vehicule electrice, WiFi gratuit, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, bar, pranz la pachet, room service, snack bar, cafenea, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, bar la piscină, meniuri cu diete speciale  la cerere, bilete la atracții sau spectacole, biblioteca, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, piscină în aer liber, umbrele si sezlonguri, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

Fiecare camera este inzestrata cu: aer conditionat, radio, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, mini bar, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par, papuci, halate de baie, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.