Hotel Dubrovnik Palace 5*



Descriere hotel

Hotelul  Dubrovnik Palace 5* este situat in Peninsula Lapad si ofera vedere la Insulele Elafiti. Autobuzul local face legatura cu centrul vechi al orasului, la fiecare 20 de minute. Hotelul detine patru restaurante, plaja, centru de scufundari, bar la piscina si camere elegante.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, bar, mic dejun in camera, restaurant bufet, restaurant a la carte, salon de frumuseţe, magazine, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, parcare privata gratuita cu rezervare si parcare publica gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, spălătorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, drumeţii, teren de tenis, snorkelling, scufundari, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, sală de fitness, masaj, piscina interioara, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, WiFi gratuit, mini bar, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale cu plata/canale prin satelit, radio, birou, incalzire, baie cu dus, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune