Hotel Villas Rio Mar 3*



Descriere hotel

Villas Rio Mar 3* se afla in mijlocul unor gradini tropicale, chiar pe malurile Raului Baru, la 900 de metri distanta de satul Dominical. Plaja este la 17 minute departare. Parcul National Marino Ballena este amplasat la 23 de km de complex, iar aeroportul la 3 ore distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, seif,  terasa, gradina, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, transfer la aeroport contra cost, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, camere pentru nefumători, camere de familie, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, bar, restaurant, cafenea, room service, bar la piscină, pranz la pachet, meniuri cu diete speciale la cerere, maniu pentru copii, cafenea, sală de fitness, masaj, piscină în aer liber, șezlonguri, umbrele de plajă, difuzare evenimente sportive live, tur sau curs despre cultura locala, happy hour, tururi de mers pe jos, echipament de badminton, echipament de tenis, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, darts, biliard, mini golf, echitatie, snorkelling, drumeţii, caiac, pescuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  aer condiţionat, telefon, seif, ventilator, TV cu ecran plat si  canale prin satelit, WiFi gratuit, terasa, frigider, serviciu de trezire, plasa de tantari, uscător de haine, mobilier de grădină, zonă de relaxare, canapea,  intrare privată, baie cu dus, articole de toaletă gratuite, toaletă.

Masa hotel

Mic dejun