Hotel Villa Caletas 5*



Descriere hotel

Villa Caletas 5* este un hotel boutique luxos cu vedere frontala la ocean, situat pe o plaja privata cu vedere uimitoare la Golful Nicoya si plajele din Jaco. Oapsetii se relaxeza la spa si piscina infinita si degusta savuroase preparate gourmet. Seviciul de concierge ofera excursii in padurile tropicale, plimbari calare pe plja, sau cu baldachin. Restaurantul Anfiteatro are terase de pe care se admira magnifice apusuri de soare. Restaurantul Mirador serveste  preparate tip fusion dein gastronomia franceza si cea central americana. La 2 km de hotel pe Plaja Caletas oaspetii sunt imbiati cu preparate a la carte si cocktailuri exotice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, gradina, zona d eplaja privata, terasa, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, aer condiţionat, zonă pentru fumători, transfer la aeroport contra cost, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in centrul de afaceri, magazin de suveniruri/cadouri, seif, camere pentru nefumători, bar, restaurant, room service, snack bar, mic dejun în cameră, drumetii, spălătorie, serviciu de calcat, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer condiţionat, balcon, ventilator, TV cu canale prin cablu, mașină de cafea, mini bar, seif, telefon, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaletă.

Masa hotel

Mic dejun