Hotel Trapp Family Lodge 3*



Descriere hotel

Hotelul Trapp Family Lodge 3* este situat in mijlocul padurii tropicale din Rezervatia naturala Monteverde, Costa Rica. Pe langa vizitarea rezervatiei, se pot face excursii pe podurile suspendate si cu baldachin, plimbari calare, observarea pasarilor. Santa Elena se afla la 7 km distanta, iar orasul San Jose se gaseste la 2 ore si 40 de minute de mers cu masina. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: grădină mobilata, terasa, seif, incalzire, salon TV, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, canale TV pentru copii, bar, restaurant, meniu pentru copii, WiFi gratuit, parcare publica fara rezervare, bilete la atracții sau spectacole, masaj, inchirieri biciclete, drumeţii, ciclism, echitatie, galerii de arta temporare, tururi de mers pe jos, tururi cu bicicleta, happy hour, muzica live, tur sau curs despre cultura locala. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  balcon, TV cu canale prin cablu, telefon, birou, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta,  uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun