Hotel Secrets Papagayo Costa Rica by AM Resorts 5*



Descriere hotel

Hotelul Secrets Papagayo Costa Rica by AM Resorts 5* este amplasat pe exuberanta Plaja Arenilla din Golful Papagayo, la doar 20 de minute de Aeroportul Liberia, la 15 minute de orasul turistic Coco Beach. Zi si noapte gazdele ofera programe de divertisment si activitati incitante, precum si servicii spa si wellness. Restaurantele, barurile si cafenelele se intrec in cele mai atractive oferte de mancare si bautura. Cele 202 de camere sunt dotate la cele mai inalte standarde de calitate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: grădină, zonă de plajă privată, terasă, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, seif, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi contra cost,  bar, snack bar, restaurant, cafenea, room service, magazine,  aer condiţionat, închirieri auto, parcare publica gratuita cu rezervare, birou de turism,  salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ziare, magazin de suveniruri/cadouri, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spalatorie/curatatorie chimica, karaoke, animatori, teren de tenis, echipament de tenis, ciclism, drumeţii, snorkelling, sporturi nautice, sesiuni de yoga, spa și centru de wellness, sală de fitness, sauna, masaj, cameră de aburi, piscină în aer liber, prosoape de piscină, umbrele de plajă. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera/suita/bungalow ofera:  balcon/terasa, room service nonstop, mini bar, salon privat, meniu de perne, serviciu de concierge.

Masa hotel

All Inclusive.