Hotel Playa Nicuesa Rainforest Lodge 3*



Descriere hotel

Hotelul Playa Nicuesa Rainforest Lodge 3* este situat intr-o zona privata a Plajei Nicuesa, din Golful Dulce, Costa Rica. Oaspetilor le sunt servite preparate sud-americane la restaurantul hotelului. Barul si salonul sunt impodobite cu hamacuri. Gazdele organizeaza lectii de yoga, echitatie si curse de cai. Hotelul este accesibil numai cu barca.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: grădină, terasa, zonă de plajă privată, seif, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, schimb valutar, birou de turism, serviciu zilnic de menaj, serviciu de vanzare bilete, masaj, sesiuni de yoga, șezlonguri, bar, restaurant, fructe, meniuri cu diete speciale la cerere, magazin de suveniruri/cadouri, serviciu zilnic de menaj, pescuit, caiac, snorkelling, drumetii, echitatie, tururi de mers pe jos, happy hour, curs de gatit. Nu există parcare disponibilă. Nu există acces la internet. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: balcon, seif,  ventilator,  intrare privata, zon de relaxare, plasa de tantari, baie cu dus,  toaletă.

Masa hotel

Pensiune completa