Hotel Parador Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Parador Resort & Spa 5* se afla intr-o padure tropicala si se intinde pe o suprafata de aproximativ 5 hectare, pe promontoriul Punta Quepos din Costa Rica, oferind o vedere panoramică la Oceanul Pacific și la Parcul Național Manuel Antonio. Complexul oferă un serviciu gratuit de transfer la plajele din jurul parcului Manuel Antonio. Există o serie de trasee de drumeții prin jungla din jurul hotelului. Restaurantul La Galeria serveşte diverse preparate inovatoare, iar El Quijote şi El Galeon oferă mâncăruri mai ușoare.  Un centru spa si trei piscine in aer liber intregesc oferta de vacanta a acestui hotel. fiind foarte aproape de un parc national hotelul este vizitat zilnic de mai multe specii de maimute si o mare varietate de pasari.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, inchirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, intrare privată, magazin de suveniruri/cadouri, ventilator, aer condiţionat, serviciu de transfer contra cost, magazine, bibliotecă, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, bar, snack bar, room service, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, bar la piscină, mini golf, teren de tenis, biliard, drumeţii, echitatie, scufundări, caiac, pescuit, sesiuni de yoga, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, piscina infinita in aer liber.  Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare  camera ofera: aer condiţionat, balcon, seif, telefon, WiFi gratuit, ventilator, fier de călcat, intrare privată, mini bar, TV cu canale prin cablu, baie cu  uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaleta.

Masa hotel

Mic dejun