Hotel Oxygen Jungle Villas 5*



Descriere hotel

Oxygen Jungle Villas 5* destinate exclusiv adultilor, sunt situate la 5 km de Plaja Hermosa, la 45 de minute de mers cu masina de aeroprotul local Quepos si la 3 ore si 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Juan Santamaria. Este asigurat un serviciu de transfer la aeroport contra cost. Restaurantul ofera meniuri a la carte cu preparate locale gourmet si mancaruri internationale. Barul serveste o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare, bere si sampanie. Oaspetii au posibilitatea de a parctica sporturi nautice: rafting, canotaj, hiking, snorkelling, scufundari, surfing, observarea pasarilor, a balenelor, casacadelor, echitatie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, cameră de bagaje, birou de turism, seif, camere pentru nefumători, serviciu de trezire, bar, restaurant, snack bar, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, pescuit, drumeţii, scufundări, sporturi nautice, terasă la soare, gradina, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita fara rezervare, spa și centru de wellness, masaj, prosoape de piscină. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare vila este prevazuta cu: terasa, seif, statie iPod,  aer condiţionat, zonă de relaxare, intrare privată, mini bar, serviciu de trezire, baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun