Hotel Hacienda Guachipelin 3*



Descriere hotel

Hotelul Hacienda Guachipelin 3* este situat la poalele Vulcanului Rincon de la Vieja, in nord-vestul Insulei Costa Rica. Acest hotel cu piscina in aer liber si vedere frumoasa la terenurile din Liberia si Guanacaste are un restaurant care ofera preparate costa ricane si internationale. Oaspetii practica echitatie, drumetiile, canotajul pe Rio Negro si admira bogatia si frumusetea florei si faunei locale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer condiţionat, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, cameră de bagaje, schimb valutar, grădină, terasă, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, salon TV, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, suită nupţială, pranz la pachet,  bar, zonă de picnic, restaurant, bufet pentru copii, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, drumeţii, ciclism, echitatie, tururi de mers pe jos, tururi cu bicicleta, curs de gatit,  curs despre cultura locală, sporturi nautice, piscină pentru copii, șezlonguri, prosoape de piscină, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, onsen/baie termală, masaj, saună. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare:  zonă de relaxare,  aer condiţionat,  ventilator, WiFi gratuit, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, birou, şemineu, serviciu de trezire,  pat pliant, uscător de rufe, baie cu dus, toaleta.

Masa hotel

Mic dejun