Hotel Country Inn & Suites by Radisson 4*



Descriere hotel

Hotelul Country Inn & Suites by Radisson 4* este situat in San Jose, la 10 minute de mers cu masina de  Pueblo Antiguo si plantatia de cafea Cafe Britt, la 40 de minute de mers cu masina de Vulcanul Poas si la 8 km distanta de Aeroportul International Juan Santamaria. Hotelul detine o pisicna in aer liber, o gradina luxurianta si un restaurant Mambi care ofera preparate delicioase si  bauturi fine.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, aer condiţionat, seif, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, camere pentru nefumători, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de secretariat, minimarket, automat gustari si bauturi, pranz la pachet, room service, grătar, piscină în aer liber, șezlonguri, piscină pentru copii, sală de fitness, saună. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera dispune de:  aer condiţionat, seif, ventilator, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, fier de călcat,  frigider, birou, TV cu ecran plat si  canale prin cablu, serviciu de trezire, presă pentru călcat pantaloni, cuptor cu microunde, baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun