Hotel Casa Turire 4*



Descriere hotel

Hotelul Casa Turire 4* este un vechi han situat in inima regiunii agricole Turrialba, pe malul Lacului Angostura, la 15 km de Santa Cruz, la 30 de km de Cartago si la 2 ore de mers cu masina de San Jose. Aeroportul International Juan Santamaria se gaseste la 63 de km distanta. Zona este idealapentru ciclism si echitatie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, seif, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, camere pentru nefumători, cameră cu facilităţi antialergice, salon TV, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, terasă la soare, gradina mobilata, bar, restaurant, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, room service, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, vanzare permise de schi, schi, biliard, inchirieri biciclete, drumeţii, echitatie, ciclism,  sporturi nautice, tururi de mers pejos, tururi cu bicicleta, happy hour, seri cu cina tematica, tur sau curs despre cultura locală, curs de gatit, spa și centru de wellness, masaj, piscină în aer liber, umbrele de plajă, prosoape de piscină, șezlonguri. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  balcon, zonă de relaxare,  ventilator, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, intrare privată, izolare fonică, serviciu de trezire, mașină de cafea, seif, telefon, fier de călcat, birou, radio, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite,  uscător de păr.

Masa hotel

Mic dejun