Hotel Borinquen Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Borinquen Resort & Spa 4* este situat in Rincon de la Vieja si este constituit din vile si bungalouri construite in stil rustic spaniol, la 46 de km distanta de Aeroportul International Daniel Oduber. Hotelul detine o piscina in aer liber in dtil laguna, 2 restaurante care servesc mancaruri locale si internationale, snack bar si swim-up bar cu gustari si bauturi racoritioare. Zona este ideala pentru explorarea faunei si florei locale, precum si pentru practicarea echitatiei si a drumetiilor montane.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, aer condiţionat, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit in zonele publice, serviciu de transfer contra cost, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, room service, bar, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, grădină mobilata, terasă, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţă şi petreceri, piscină în aer liber, umbrele de plajă, prosoape de piscină, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, onsen/baie termală, tururi de mers pe jos, echitatie, drumetii. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare bungalow detine:  aer condiţionat, zonă de relaxare, seif, mini bar, telefon, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit, mașină de cafea, serviciu de trezire,  baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun