Hotel Arenal Springs Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul  Arenal Springs Resort & Spa 4* este situat in La Fortuna, Costa Rica, la20 d eminute de mers cu masina de Vulcanul Arenal. Aeroportul Juan Santamaria International se afla la 2 ore si 30 de minute de mers cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, bar la piscină, room service, pranz la pachet, seif, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, grădină, spa și centru de wellness, sesiuni de yoga, sală de fitness,  masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, onsen/baie termală, piscină în aer liber, prosoape de piscină. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare suita detine: aer condiţionat,  birou, ventilator, mini bar, seif, telefon, radio, mini bar, TV cu canale prin cablu, terasa, serviciu de trezire, baie cu dus, uscător de păr.

Masa hotel

Mic dejun.