Hotel Amathus Beach 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Amathus Beach 5* face parte din lantul "Leading Hotels of the World" si are acces direct la plaja Marii Mediterane, iar ruinele antice ale orasului Amathus se afla la o distanta de 1 km. Hotelul ofera camere cu vedere la mare si balcon privat, iar optiunile culinare variaza de la mancaruri mediteraneene si japoneze pana la preparate fusion la moda.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 5 restaurante (Ambrosia Restaurant, La Rotisserie Restaurant, Kalypso Garden Restaurant, Kalypso Buffet Terrace si Limanaki Fish Tavern), 4 baruri (Dionysos Bar, Helios Bar, Petrino Bar si Indoor Poll Bar), magazine, salon de infrumusetare, 2 piscine exterioare, o piscina interioara incalzita, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, club pentru copii, un centru de sanatate si intretinere cu bazin interior, jacuzzi, talazoterapie, SPA, teren de tenis si centru de sporturi nautice.

Camere hotel

Hotelul detine 199 de camere de lux (dintre care 103 camere sunt cu vedere la mare si 96 de camere sunt cu vedere interioara), o Suita Prezidentiala, 3 camere tip Suite Executive, 27 de camere Junior Suite si 9 camere Junior Suite cu piscina proprie. Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, telefon, casuta de valori, TV satelit (local si pay-TV), minibar, uscator de par, balcon si facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei.

Masa hotel

Mic Dejun.