Hotel Pav 3*



Descriere hotel

Hotelul Pav 3* construit in anul 1806 in stil neoclasic, iar intrarea principala pastreaza inca detalii originale din secolul al XIX-lea este situat la 10 minute de mers pe jos de Podul Carol, si la cativa pasi de statia de metrou Narodni Trida. Teatrul National si Palatul Zofin se afla la 2 minute de mers pe jos. Acest hotel face parte din lantul hotelier  Small Charming Hotels. In fiecare dimineata se serveste un mic dejun tip bufet, cu produse calde si reci. Barul din hol deschis pana la miezul noptii serveste o gama variata de bauturi, inclusiv cocktailuri. La doar cativa pasi se afla celebrul restaurant U Fleku, cu o mica berărie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, parcare, transfer la aeroport contra cost, încălzire, gradina, terasa, închirieri auto, parcare, zonă pentru fumători, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, bar, opțiuni de mic dejun. Animalele de companie sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, incalzire, seif, telefon, radio, birou, WiFi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, zona de relaxare, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun