Hotel Park Inn Prag 4*



Descriere hotel

Hotelul Park Inn Prag 4* construit in stil Art Deco in 1907, este situat în pitorescul district II din Praga, la mica distanta de Raul Vltava şi Castelul Vysehrad. Statia de tramvai Albertov se afla la numai 100 de metri, iar statia de metrou Karlovo Namesti este situata la 400 de metri. Cu tramvaiul, in 15 minute se poate ajunge la Gara Principală din Praga. Hotelul apartine lantului hotelier Park Inn by Radisson. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, gradina, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, WiFi gratuit, parcare acoperita, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, bar, room service, pranz la pachet, restaurant, mic dejun în cameră, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, teren de golf  la maxim 3 km, inchirieri biciclete, sala de fitness, spălătorie/ curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: ferestre mari, luminoase, aer conditionat, WiFi gratuit, seif, mini bar, telefon, birou, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, canale cu plata, fierbator electric, fier de calcat, baie cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun